Folkpartiet Solna söker valombudsman

FolkpartietPolitikSolna

 

Folkpartiet liberalerna i Solna söker en valombudsman som brinner för liberalism och valrörelser och som med entusiasm och driv vill jobba för att få fler att rösta på Folkpartiet Liberalerna i valen till riksdag, landsting och kommun 14 september.

 

Arbetsuppgifter
 Valombudsmannens primära uppgifter är att tillsammans med valledning och politisk sekreterare genomföra kampanjaktiviteter och se till att Folkpartiet övertygar så många väljare som möjligt i Solna. Du kommer att arbeta nära vår politiska sekreterare Anne-Lie Elfvén samt vår valledare Per Engström tillsammans med våra förtroendevalda.

Tillsammans med dessa, liksom våra kandidater och medlemmar kommer du att jobba med affischering, bemanning av valstuga, genomförande av kampanjer och givetvis med att prata politik med väljare.

Kompetenskrav
 Du är mycket social och tycker om att prata politik. Du tycker om att möta nya människor och tar gärna kontakt med nya och obekanta. Tidigare erfarenhet av valrörelser och kampanjarbete är meriterande men inget krav. Egna idéer och initiativ för kampanjaktiviteter välkomnas likaså. Personliga egenskaper är absolut viktigast men vi ser gärna att du är väl bekant med Folkpartiets politik på nationell nivå.

Det är önskvärt, men inget krav, att du är bekant med politiken i Solna och landstinget, liksom att du behärskar sociala medier. Vi vill också att du har B-körkort.

Anställningstid
15 augusti – 17 september eller enligt överenskommelse.Tjänsten är på heltid, med en del av arbetstiden förlagd till kvällar och helger. Vi följer det kollektivavtal som gäller för Folkpartiets riksorganisation. Lön 23.000 kr för hela perioden

Ansökan
Ansökan på max 1 sida som förklarar varför du är rätt person för jobbet, samt kortfattat CV skickas senast den 5/7 till anne-lie.elfven@solna.se

Frågor

Frågor om tjänsten besvaras av Anne-Lie Elfvén, politisk sekreterare, 0703-267754 eller valledare Per Engström, 0708-246144